Βάρδας: «Καινοφανείς πολιτικές λειτουργίες στο Δήμο Καλαμαριάς».

“Σοβαρά θέματα, όπως για παράδειγμα τα 2 οικόπεδα στο Καραμπουρνάκι και η κυβερνητική πρόταση για την παραλία Αρετσούς, είναι μετέωρα εδώ και μήνες” αναφέρει σε αναρτηση του ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, Χρήστος Βάρδας.

Σε ανάρτησή του συγκεκριμένα αναφερει:

“Η τελευταία διαδικτυακή, δηλαδή δημόσια, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καλαμαριάς έγινε στις 19 Ιουλίου 2021.
Με τη δικαιολογία ότι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι υπηρεσιακού χαρακτήρα ο Δήμαρχος σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Δ.Σ., και με τη λήψη της καλόπιστης συναίνεσης των παρατάξεων, προώθησε χθες την ψήφιση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης δια περιφοράς και όχι με δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όμως σοβαρά θέματα, όπως για παράδειγμα τα 2 οικόπεδα στο Καραμπουρνάκι και η κυβερνητική πρόταση για την παραλία Αρετσούς, είναι μετέωρα εδώ και μήνες.
Το επόμενο ΔΣ ίσως γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου και ελπίζουμε τότε ο Δήμαρχος να τολμήσει να καταθέσει δημόσια και να υπογράψει τις δικές του εισηγήσεις για τα επίμαχα θέματα.
Εν αναμονή λοιπόν της δημόσιας θεσμικής παρουσίας του κάποια στιγμή στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι μόνο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης … .”

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ