Τι ζήτησε ο Τσακίρης απο το Υπουργείο Υποδομών για τα διόδια στην Εγνατία Οδό

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Κατά την έναρξη της συζήτησης που είχαν, ο κ. Τσακίρης ευχαρίστησε τον κ. Καραγιάννη για το θέμα της λεωφορειακής γραμμής Νο 84 (Θεσσαλονίκη – Μελισσοχώρι), καθώς ικανοποιήθηκε το αίτημα που είχε καταθέσει για την απευθείας λεωφορειακή σύνδεση του Μελισσοχωρίου, του Δρυμού και της Λητής με το κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς να χρειάζεται οι επιβάτες να επιβιβάζονται σε άλλο λεωφορείο.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, έθεσε στο Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, το θέμα της λειτουργίας διοδίων στην Εγνατία Οδό και ειδικότερα, εντός των ορίων των δήμων Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά.

Ο κ. Τσακίρης εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν νέα διόδια, καθώς, όπως τόνισε στον κ. Καραγιάννη, θα επιβαρυνθούν οικονομικά οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, αλλά και η κυκλοφορία στους παράπλευρους τοπικούς οδικούς άξονες.

Ο κ. Τσακίρης ζήτησε από τον κ. Καραγιάννη να επανεξεταστεί το θέμα της λειτουργίας των διοδίων και να συνυπολογιστούν οι συνέπειες που θα δημιουργηθούν για την τοπική κοινωνία.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου υπογράμμισε ακόμη στο Γενικό Γραμματέα Υποδομών πως θεωρεί αδιανόητο να κλείσει η είσοδος / έξοδος της Λητής στην Εγνατία Οδό, καθώς κάτι τέτοιο θα επιβαρύνει τους κατοίκους του Δήμου Ωραιοκάστρου και θα υποβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ