Θεσσαλονίκη: Που μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid tests σήμερα

Συνεχίζονται και την προσεχή εβδομάδα οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στους Δήμους της Περιφέρειας.

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη:

-την Πέμπτη 22 Απριλίου στο Πανόραμα, επί της οδού επί της οδού Ηπείρου 19 (κάτω από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής)

Οι έλεγχοι θα γίνονται από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης:

-την Πέμπτη 22/04 και την Παρασκευή 23/4 από 10:00 έως 14:30 στο Πάρκινγκ «Φιλίππου» (συμβολή των οδών Φιλιππουπόλεως και Μεγ. Αλεξάνδρου, Αμπελόκηποι) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ)

Δήμος Παύλου Μελά

Το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Παύλου Μελά ανακοινώνει 3 νέες προγραμματισμένες διοργανώσεις δωρεάν rapid test ανίχνευσης COVID 19, σε πεζούς, από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ.

Πέμπτη 22 Απριλίου: παλιό Δημαρχείο Πολίχνης

Παρασκευή 23 Απριλίου: πλατεία Δημοκρατίας, Ευκαρπία

Ώρες 10.00-14.45

Να σημειωθεί ότι σε rapid tests υποβάλλονται ΜΟΝΟ οι πολίτες που προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (ποδήλατο, μηχανή κ.λπ.). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Για τη μετακίνηση τους μπορούν να στείλουν τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ θα τους ζητηθεί αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος του τεστ.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, στον χώρο θα βρίσκεται η Δημοτική Αστυνομία, ενώ θα τηρηθούν σχολαστικά όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ