Θεσσαλονίκη Μαζί: Μικροεξυπηρετήσεις και ρουσφέτια γαλάζιων στελεχών στέρησαν το δώρο ζωής από όσους είχαν σειρά στον εμβολιασμό

Με κατάπληξη και αποστροφή παρακολουθούμε  μαζί με τους συμπολίτες μας, δημοσιεύματα στα ΜΜΕ για παρατυπίες  στο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του Covid19  και μάλιστα, κοινωφελών  ιδρυμάτων  ειδικού σκοπού της πόλης μας, θέμα για το οποίο έχει ήδη δοθεί εισαγγελική παραγγελία διερεύνησης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, 24 άτομα που δεν έχουν εργασιακή σχέση με τα ιδρύματα  εμβολιάστηκαν εκτός σειράς και μάλιστα εμπλέκονται ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας.

Από Δελτίο Τύπου πληροφορηθήκαμε πως ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάλλαξε των  καθηκόντων της, την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δήμητρα Ακριτίδου και κάλεσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δρόσο Τσαβλή να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα.

Ζητήματα που άπτονται είτε της δημόσιας υγείας είτε της ηθικής δεοντολογίας πολύ κρίσιμων ιδιοτήτων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως είναι ο  θεσμός του Προέδρου και του Αντιδημάρχου και μάλιστα Παιδείας είναι ιδιαίτερα σοβαρά και  κρίνουμε επιτακτική  την ανάγκη  άμεσης έκτακτης σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να πληροφορηθούμε όχι μόνο εμείς, αλλά κυρίως οι δημότες, τι ακριβώς συμβαίνει στην πόλη.

Στην πόλη μας που έζησε ένα  μαύρο Νοέμβρη, μικροεξυπηρετήσεις και ρουσφέτια γαλάζιων στελεχών στέρησαν από όσους είχαν σειρά στον εμβολιασμό το δώρο ζωής, το εμβόλιο.

Δεν είναι δυνατόν να χάνουν τη σειρά τους στον εμβολιασμό παιδιά τα οποία έχουν πραγματικά ανάγκη!

Η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας -που απαρτίζεται από πολλά ιδρύματα- παραμένει στη θέση της;

Η ΝΔ θα συνεχίσει να την καλύπτει όπως την κα Μενδώνη;

Η κα Νάκου είναι υπάλληλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος στο Ίδρυμα.

Ο κ. Ζέρβας όφειλε ήδη να  έχει κινήσει την διαδικασία παραπομπής της στο πειθαρχικό, μεριμνώντας ώστε να τεθεί σε αναστολή εκτέλεσης καθηκόντων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ