Με συνέντευξη τύπου απαντάει ο Τσαβλής το Σάββατο και υπόσχεται αποκαλύψεις – Η ανάρτηση του

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζήτησε την παραίτηση του Δρόσου Τσαβλή από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω του μεγάλου ζητήματος με τους εμβολιασμούς εκτός σειράς, με τον δεύτερο να προαναγγέλει συνέντευξη τύπου το μεσημέρι του Σαββάτου (1 μ.μ.) για να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Η ανάρτηση του Δρόσου Τσαβλή αναφέρει:

Ο μεγαλύτερος φιλόσοφος της Ελλάδας, ο Αριστοτέλης ο Μακεδόνας, έμεινε στην ιστορία και ενέπνευσε όλους τους σύγχρονους φιλοσόφους για την Ηθική.
Πολλούς αιώνες μετά, ο Γιάννης Ρίτσος έγραψε για τον Ήλιο της Δικαιοσύνης.
Γι’ αυτό κ. Δήμαρχε, σε αυτήν την πόλη, οι προσωπικές σας φιλοδοξίες δεν μπορούν να είναι πάνω από τη δικαιοσύνη και την ηθική.

Σαν άλλος Λουδοβίκος 14ος αποφασίσατε και διατάξατε την παραίτησή μου από Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου επικαλούμενους λόγους ήθους.

Σας διαβεβαιώνω, ότι δεν θα αφήσω κανέναν να αμφισβητήσει την ηθική μου, την οποία έχω αποδείξει στην επιστημονική, την κοινωνική αλλά και στην πολιτική μου ζωή.
Θα χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα για να λάμψει η αλήθεια.
Τελειώσανε στην Θεσσαλονίκη οι μέρες όπου ο 3ος όροφος του Δημαρχιακού Μεγάρου θα παίζει τον ρόλο του άμεμπτου κριτή και του θεματοφύλακα της “δήθεν νομιμότητας” στις ζωές μας.

Γι’ αυτό καλώ αύριο το πρωί στη 1.00 μμ στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου, με τα προβλεπόμενα μέτρα, συνέντευξη τύπου για να ακουστούν και να ειπωθούν όλες οι αλήθειες.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ