Τέσσερα νέα απορριμματοφόρα στον τομέα καθαριότητας του δήμου Θέρμης

Με τέσσερα νέα οχήματα ενισχύεται ο στόλος των απορριμματοφόρων του δήμου Θέρμης. Πρόκειται για άλλη μια προσθήκη στις πολλές οι οποίες έγιναν τον τελευταίο καιρό, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της διοίκησης του δήμου για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών και την αναβάθμιση του επιπέδου της καθαριότητας σε όλους τους οικισμούς του δήμου. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο δήμος Θέρμης απέκτησε οκτώ νέα οχήματα, τα περισσότερα εξ αυτών φορτηγά, τα οποία έχουν διατεθεί  για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Καθαριότητας, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου καθώς και της Τεχνικής Υπηρεσίας.

 

Αναλυτικά τα νέα οχήματα τα οποία προστέθηκαν στον υφιστάμενο στόλο του δήμου Θέρμης τον τελευταίο χρόνο είναι:

· Τέσσερα απορριμματοφόρα οχήματα χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων.

· Ένα φορτηγό το οποίο που χρησιμοποιείται  ως κινητό συνεργείο για τεχνική υποστήριξη των οχημάτων που κινούνται καθημερινά για τις ανάγκες του τομέα της Καθαριότητας.

· Δύο φορτηγά τα οποία αξιοποιούνται για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας.

· Δύο φορτηγά που εξυπηρετούν ανάγκες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

· Ένα φορτηγό στη Διεύθυνση Καθαριότητας για την περισυλλογή ογκωδών και τέλος,

· Δύο HILUX CRUISER αγροτικά οχήματα εκ των οποίων ένα θα καλύπτει ανάγκες της αποκομιδής των απορριμμάτων από τα νεκροταφεία και το δεύτερο θα αξιοποιηθεί για την συλλογή ογκοδών αντικειμένων.

Η παραλαβή των τεσσάρων νέων οχημάτων έγινε στο αμαξοστάσιο του δήμου Θέρμης, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Στέλιου Γκιζάρη. Σε δηλώσεις του ο κ. Γκιζάρης τόνισε ότι “η καθαριότητα στον δήμο μας είναι μια δύσκολη και καθημερινή προσπάθεια, στην οποία μετέχουμε όλοι, εργαζόμενοι και πολίτες. Καταφέραμε με συνεχείς δράσεις και πρωτοβουλίες να αυξήσουμε τόσο τους κάδους, όσο και τα οχήματα καθαριότητας και να ενισχύσουμε δραστικά με αυτόν τον τρόπο την καθημερινή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας στον δήμο μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με μοναδικό στόχο τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της υπηρεσίας, τόσο ως προς τις μεθόδους αποκομιδής όσο και ως προς τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η παραλαβή των νέων οχημάτων είναι απόρροια συστηματικού σχεδιασμού και επίμονης δουλειάς και τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα τόσο στη λειτουργία όσο και στην εικόνα του δήμου μας, με τη νέα αυτή επένδυση”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ