Συζητήσεις και ζυμώσεις στο Δήμο Καλαμαριάς μετά την πρωτοβουλία Βάρδα

Έντονες «ζυμώσεις» σε όλη την Καλαμαριά έχει προκαλέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση του πρώην γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, δικηγόρου, Χρήστου Βάρδα ότι θα διεκδικήσει την διοίκηση του Δήμου Καλαμαριάς στις εκλογές τού 2023 απέναντι στο σημερινό “γαλάζιο” δήμαρχο, Γιάννη Δαρδαμανέλη.

Όπως είναι λογικό η πρωτοβουλία του Βάρδα για τη συγκρότηση “ευρείας, προοδευτικής δημοτικής παράταξης” προκάλεσε τις περισσότερες  αντιδράσεις και συζητήσεις  στην πλευρά της παράταξης το προηγούμενο δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη.

Ουκ ολίγοι απο την παράταξή του και τον ευρύτερο χώρο φωτογραφίζουν τον ίδιο τον Μπακογλίδη ως υπεύθυνο για τη μεγάλη  ήττα στις εκλογές τού Μαΐου του 2019.

Δεν είναι τυχαίο πως μέχρι στιγμής δύο δημοτικοί σύμβουλοι του Θ. Μπακογλίδη έγιναν ανεξάρτητοι και αμφιβάλω αν από τους υπολοίπους υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν θετικά μια νέα υποψηφιότητα τού, όπως τουλάχιστον μαθαίνω πως λένε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους,  παρά ότι ο Μπακογλίδης διαβεβαιώνει και δημόσια πως θα ειναι ξανά υποψήφιος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ