Για τη μαρίνα Αρετσούς συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς

Το φλέγον ζήτημα της Μαρίνας Αρετσούς  θα συζητηθεί μεταξύ άλλων στο επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 22 Μαρτίου. Για το θέμα προσκλήθηκαν να ενημερωθούν και να τοποθετηθούν οι Βουλευτές  Α’ & Β΄Θεσσαλονίκης,  ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου, η Δ/ντρια του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κ. Μαρία Αντωνίου και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Τσακούμης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο πρόκειται να ενημερώσει όλους για τις θέσεις του, σχετικά με το ζήτημα της μαρίνας, τις κινήσεις στις οποίες προέβη, αλλά και το σχέδιο δράσης, που πρόκειται να ακολουθήσει, ώστε να μην περάσει το ΤΑΙΠΕΔ τις κόκκινες γραμμές, τις οποίες η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου έχει βάλει.

«Η  υπόθεση της μαρίνας δεν αφορά μόνο τον Δήμο της Καλαμαριάς, αλλά όλους τους πολίτες του. Για τον λόγο αυτό σύσσωμοι οι πολιτικοί φορείς της πόλης, πρέπει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και υπευθυνότητας, ένα μήνυμα ξεκάθαρο ότι πάνω απ’ όλα θα προστατέψουμε τα συμφέροντα των πολιτών μας, το περιβάλλον και την τοπική οικονομία» δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Γιάννης Δαρδαμανέλης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ