ΣΥΡΙΖΑ: Με συμμαχίες στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Με ευρύτερες συνεργασίες και στήριξη όχι αμιγώς κομματικών υποψηφιοτήτων θα επιδιώξει να εμφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Αυτό προκύπτει απο την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως “ο στόχος μας πρέπει να ειναι ένα, το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών να μην είναι ο χάρτης μπλέ όπως το 2019 αλλά κόκκινος άντε κοκκινοπράσινος. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε «να φτιάξουμε ψηφοδέλτια που θα κερδίσουν τους υποψηφίους της δεξιάς” και επισήμανε πως “πρέπει να είμαστε πιο διαλλακτικοί στο ζήτημα των προσώπων αλλά να είμαστε άκαμπτοι στα θέματα αρχών και αξιών. Να κάνουμε ένα βήμα πίσω στο θέμα των προσώπων και των προσωπικών φιλοδοξιών και να διαμορφώσουμε ψηφοδέλτια νίκης».

Ο επικεφαλής της Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Χρήστος Σπίρτζης τόνισε, στο ίδιο μήκος κύματος, πως “η αλλαγή του πολιτικού τοπίου προϋποθέτει προοδευτικά, νικηφόρα σχήματα με διείσδυση στις τοπικές κοινωνίες. Να βάλουμε στην άκρη και κομματικές και προσωπικές ιδιοτέλειες. Να σεβαστούμε την ίδια την αυτοδιοίκηση και να μην δείχνουμε πατερναλιστική διάθεση”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ