Συνάντηση Ταχματζίδη με Καραγιάννη για τη στέγαση μαθητών του 1ου και 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά

Τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γεώργιο Καραγιάννη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ κ. Γιάνναρη Αθανάσιο, επισκέφθηκε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Αιβαζίδη Χαράλαμπο παρουσία του Βουλευτή της Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Βαρτζόπουλο προκειμένου να αναζητηθεί λύση για τη στέγαση των μαθητών του 1ου και 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά.

Τόσο ο κ. Καραγιάννης όσο και ο κ. Γιάνναρης υποσχέθηκαν να αποστείλουν στο Δήμο Λαγκαδά το αργότερο μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου εννέα ειδικές κατασκευές προκειμένου να στεγασθούν οι μαθητές.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τον Γ.Γ Υπουργείου Παιδείας κ. Κόπτση Αλέξανδρο για να αιτηθούν την εξ αποστάσεως διδασκαλία για το χρονικό διάσημα έως ότου τοποθετηθούν οι ειδικές αίθουσες στα δυο σχολεία  (αύλειος χώρος 1ου Γυμνασίου και Κολχικού). Ο κ. Κόπτσης ανέφερε ότι η θέση του Υπουργείου είναι η δια ζώσης εκπαίδευση των μαθητών, παρότι εκτέθηκαν οι λόγοι τους αιτήματος μας που δεν έχουν σχέση με τον covid-19, λόγοι οι οποίοι κατατέθηκαν και εγγράφως τις προηγούμενες ημέρες.

“Χθες 9 Σεπτεμβρίου 2021 ο κ. Κόπτσης απάντησε αρνητικά στο αίτημα μας και για τον λόγο αυτό αιτηθήκαμε συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Λαγκαδά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ