Συνάντηση εργασίας Λ. Κυρίζογλου με τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτο στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Α΄ Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Λάζαρου Κυρίζογλου με τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης και πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) κ. Γιάννη Κωνσταντάτο στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Στη συνάντηση ανέπτυξαν θέματα και χρήσιμες προτάσεις για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Παρόντες στην σύσκεψη ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Κίνησης, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Γεώργιος Κουσίδης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειος Κρητικός και συνεργάτες τους.
Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, στο τέλος της συνάντησης, προσέφερε στο κ. Κυρίζογλου τιμητική πλακέτα στο πλαίσιο της κοινής τους συνεργασίας για την προστασία και διάσωση των δασών της πατρίδας μας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ