Συναντήσεις Ζέρβα με Κεφαλογιάννη – Γεωργαντά

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιο για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργο Γεωργαντά καθώς και με  τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη είχε σήμερα (16/4) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν κατά κύριο λόγο τις συγκοινωνίες και τη βιώσιμη κινητικότητα.
Ο κ. Ζέρβας υπογράμμισε ότι η συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών είναι διαρκής, με στόχο να βρεθούν λύσεις για το ζήτημα των συγκοινωνιών και των μεταφορών, που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αποτελεί το νούμερο ένα πρόβλημα της Θεσσαλονίκης. “Δεν είναι μόνον το θέμα του ΟΑΣΘ -το πρόβλημα που καλούμαστε από κοινού να λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους συμπολίτες μας- αλλά είναι ακριβώς το θέμα της βιώσιμης αστικής κινητικότητας και του ευρύτερου σχεδιασμού, που προχωρούμε σε συνεργασία και με το Υπουργείο, όπως και το ζήτημα των ποδηλάτων, των πατινιών αλλά και των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, που πρέπει πολύ σύντομα να μπουν στη ζωή και στην καθημερινή μας λειτουργία”, επεσήμανε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συνδρομή του Δήμου Θεσσαλονίκης στο ζήτημα της αύξησης του στόλου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας παράλληλα τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει το Υπουργείο, ώστε να ενισχυθεί το συγκοινωνιακό έργο του ΟΑΣΘ.
“Παράλληλα, εκτιμήσαμε την κατάσταση όσον αφορά τη νέα νομοθετική πρωτοβουλία για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και Μικροκινητικότητας, ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη και της Θεσσαλονίκης”, πρόσθεσε ο κ. Κεφαλογιάννης, σημειώνοντας ότι με τον Δήμο Θεσσαλονίκης υπάρχει στενή συνεργασία και στο πεδίο της εθνικής στρατηγικής για το ποδήλατο, το οποίο άλλωστε θεωρείται ένας βασικός τρόπος μεταφοράς σε μια σύγχρονη πόλη.

Στο επίκεντρο η αναβάθμιση της λειτουργίας των ΚΕΠ
Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιο για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών Γιώργο Γεωργαντά.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και επικεντρώθηκε σε ζητήματα που αφορούν την αναβάθμιση της λειτουργίας των ΚΕΠ, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Στέλιος Λιακόπουλος όπως και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης Ευθύμης Φωτόπουλος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ