Στις 7.00 σήμερα το απόγευμα η ορκωμοσία του Στέλιου Αγγελούδη – Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στον δήμο Θεσσαλονίκης (pics)

Πυρετώδεις είναι αυτή την ώρα οι προετοιμασίες στο φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου, όπου στις 7.00 σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη καθώς και των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου αλλά και των κατά τόπους κοινοτικών συμβουλίων. Το επιτελείο που έχει αναλάβει την προετοιμασία της τελετής βάζει τις τελευταίες πινελιές, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την ορκωμοσία του Στέλιου Αγγελούδη ως του 62ου δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Η τελετή θα ανοίξει με ένα μουσικό καλωσόρισμα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ έναν σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στη σημερινή τελετή ορκωμοσίας. Θα ακολουθήσει η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη. Στη συνέχεια ο απερχόμενος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας θα παραδώσει στον Στέλιο Αγγελούδη το διάσημο, το περίφημο περιδέραιο που σύμφωνα με το πρωτόκολλο φορά ο εκάστοτε δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επίσημες εκδηλώσεις.

Τη θρησκευτική ορκωμοσία θα τελέσει ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, ενώ θα ακολουθήσει η διαδικασία του πολιτικού όρκου για όσους το επιθυμούν. Στη συνέχεια ο νέος δήμαρχος θα πραγματοποιήσει ομιλία, δίνοντας ένα στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει από 1ης Ιανουαρίου 2024, οπότε αναλαμβάνει επισήμως τα καθήκοντά του.

Στην αποψινή τελετή ορκωμοσίας του Στέλιου Αγγελούδη τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας αναμένεται να εκπροσωπήσει η αντιπεριφερειάρχης Νέλλη Αηδονά, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα επισκεφθεί την Πάτρα, για να παραστεί στην ορκωμοσία του περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ