Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή του δήμου Χαλκηδόνος

Ορκίστηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, εκ νέου Δήμαρχος Χαλκηδόνος ο Σταύρος Αναγνωστόπουλος και οι δημοτική και κοινοτικοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος δήλωσε: 

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας μας, ξεκινήσαμε σήμερα μιας νέα, ακόμη πιο δημιουργική εποχή για τον Δήμο μας.
Είναι χρέος μου, να ευχαριστήσω και πάλι, από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους συμπολίτες μας, που με τη ψήφο τους εξέφρασαν για δεύτερη φορά την εμπιστοσύνη τους προς το συνδυασμό μας.
Μια εμπιστοσύνη που μας δίνει δύναμη να αγωνιστούμε και ταυτόχρονα όμως μας γεμίζει με ευθύνη απέναντι στο σύνολο των δημοτών, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του μέλλοντος. Η ευθύνη είναι τεράστια και εγγυώμαι ότι θα καταβάλλουμε όλες μας τις δυνάμεις, για να ανταποκριθούμε στο έπακρο.
Είμαστε βέβαιοι πως με τη συνεργασία όλων μαζί, της Διοίκησης, των Δημοτικών Παρατάξεων, των Δημοτικών Υπηρεσιών, αλλά και όλων των δημοτών και κατοίκων, θα πετύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και θα έχουμε μια αποδοτικότερη θητεία.
Εύχομαι λοιπόν υγεία, καλή δύναμη και επιτυχία σε όλους, ώστε να έχουμε μια δημιουργική και αποτελεσματική θητεία, για να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα το Δήμο Χαλκηδόνος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ