Σήμερα η διαβούλευση για τον προϋπολογισμό του 2024 – Κάλεσμα του δήμου Νεάπολης-Συκεών για μαζική συμμετοχή

Αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα συμμετάσχετε στη συνεδρίαση η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά και από τη σελίδα του δήμου στο Facebook

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή των δημοτών στη συζήτηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς απευθύνει και φέτος η διοίκηση του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Η δημόσια τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης θα γίνει αύριο Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (δημοτικό κατάστημα Νεάπολης, Ελ. Βενιζέλου 125, 3ος όροφος).

Η συνάντηση θα είναι υβριδική, με φυσική και απομακρυσμένη παρουσία των συμμετεχόντων. Τα θέματα της συνεδρίασης είναι:

 

1. Συζήτηση και γνωμοδότηση στο σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου Νεάπολης-Συκεών έτους 2024.

 

2. Συζήτηση και γνωμοδότηση στο προσχέδιο του Προϋπολογισμού του δήμου Νεάπολης-Συκεών Οικονομικού Έτους 2024.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην διαμόρφωση σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον του δήμου θα πρέπει να στείλουν σχετικό αίτημα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: dimos.neapolis.sykeon@gmail.com.

 

Στη συνέχεια και αφού προστεθούν από τον διαχειριστή στη σχετική λίστα, θα πρέπει να ακολουθήσουν τις αναλυτικές οδηγίες που υπάρχουν στο https://www.epresence.gov.gr/ για απομακρυσμένη συμμετοχή.

Μόλις ολοκληρώσουν τα βήματα θα μπορούν να παρακολουθήσουν και να παρέμβουν στη διαδικασία της διαβούλευσης.

Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά και από τη σελίδα του δήμου Νεάπολης-Συκεών στο FB (https://www.facebook.com/dhmosneapolhsykewn) ενώ οι χρήστες που θα την παρακολουθούν θα μπορούν να υποβάλλουν και τα ερωτήματά τους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ