Σε ποιον έπεσε το φλουρί της πίτας της ΠΕΔ-ΚΜ

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του, το Δ.Σ της ΠΕΔΚΜ, αντί της καθιερωμένης βασιλόπιτας, προχώρησε σε ψηφιακή κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού Δήμου της Κεντρικής Μακεδονίας. Το πρωτοχρονιάτικο έπαθλο, αξίας 5.000 ευρώ απονεμήθηκε στο Δήμο Χαλκηδόνος που αποδεικνύεται μάλιστα Πολυνίκης, καθώς το 2018 είχε κερδίσει και πάλι το φλουρί και το αντίστοιχο χρηματικό έπαθλο.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ κ. ΚαΪτεζίδης ενημέρωσε το Δ.Σ για τη συνάντηση που είχε προ ημερών στη Θεσσαλονίκη, το προεδρείο με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα. Το μενού της συνάντησης, όπως είπε, περιλάμβανε θεσμικά αλλά και τρέχοντα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν ο κοινωνικός και αναπτυξιακός της ρόλος, η μετεξέλιξή της σε ευρωπαϊκή αυτοδιοίκηση, ο ψηφιακός μετασχηματισμός των Δήμων, αλλά και τα υπό εξέλιξη έργα μέσα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που αλλάζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Επίσης το Δ.Σ της ΠΕΔΚΜ, εξέφρασε τη συμπαράσταση του στους πληγέντες από την πανδημία, καπνοπαραγωγούς της Κεντρικής Μακεδονίας, ζητώντας από την πολιτεία να ενταχθούν στο πλαίσιο των κρατικών ενισχύσεων που λαμβάνουν και άλλες παραγωγικές τάξεις.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ