Σε επιφυλακή ο Δήμος Ωραιοκάστρου για τη “Μήδεια”

Σε επιφυλακή βρίσκεται το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Μήδεια», που αναμένεται να εκδηλωθεί τα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των Κοινοτήτων. Ζήτησε να λάβουν όλα τα μέτρα που κρίνονται απαραίτητα στις περιοχές ευθύνης τους, με στόχο την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να εκδηλωθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, τα οχήματα αποχιονισμού είναι σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και σε αποθήκες στις Δημοτικές Ενότητες Καλλιθέας, Μυγδονίας και Ωραιοκάστρου υπάρχουν ποσότητες αλατιού έτοιμες προς χρήση για τον αποχιονισμό δρόμων. Ποσότητες αλατιού συσκευάστηκαν και σε σακιά, ώστε να είναι δυνατή η χρήση τους από τους πολίτες.

Επίσης, καταρτίστηκε κατάλογος με τηλέφωνα, στα οποία οι πολίτες μπορούν να καλούν όλο το 24ωρο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί επίσης, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου και το «Βοήθεια στο Σπίτι», ώστε εάν χρειαστεί οι υπάλληλοι να παρέχουν βοήθεια σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου (http://oraiokastro.gr/odigies-prostasias/), για να ενημερώνονται σχετικά με τα μέτρα που κρίνεται απαραίτητο να λάβουν για την προστασία τους από ακραία καιρικά φαινόμενα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ