Δ. Ωραιοκάστρου: Εκτεταμένες δράσεις καθαριότητας

Με εντατικό ρυθμό υλοποιούνται οι εβδομαδιαίες δράσεις καθαριότητας στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου, που σχεδιάζει η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου, σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων.

Την εβδομάδα που ολοκληρώνεται, υπάλληλοι της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας καθάρισαν τους εξωτερικούς χώρους στην Παιδόπολη και στην παιδική χαρά της Άρσις.

Επίσης, καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν ο αύλειος χώρος του παρεκκλησίου της Αγίας Παρασκευής, στο Παλαιόκαστρο, η πλατεία Τζαβέλα, η περιοχή Αλώνια, οι εξωτερικοί χώροι στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο και το πάρκο της Γαλήνης.

Ακόμη, απομακρύνθηκαν ογκώδη απορρίμματα από περιοχές της Λητής, της Γαλήνης, της Αμφιθέας και από το Παλαιόκαστρο.

Επιπλέον, στον Πεντάλοφο κλαδεύτηκαν δέντρα, ενώ «έπιασε δουλειά» ο «σπαστήρας» στο Μελισσοχώρι και στον Πεντάλοφο, όπου θρυμματίστηκαν κομμένα κλαδιά.

Ακόμη, υπάλληλοι της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας συνέχισαν τον καθαρισμό στα Κοιμητήρια Ωραιοκάστρου, καθημερινά το σάρωθρο καθάριζε τους δρόμους του Ωραιοκάστρου, ενώ καθαρίστηκαν και οι χώροι όπου είναι τοποθετημένοι οι κάδοι απορριμμάτων.

«Φροντίζουμε να διατηρούμε καθαρό τον Δήμο μας, κάθε γειτονιά, κάθε περιοχή. Σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων καταρτίζουμε κάθε εβδομάδα πρόγραμμα δράσεων καθαρότητας. Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε τους δημότες να συμμετάσχουν ενεργά. Μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας, 2310688514, και να μας επισημαίνουν προβλήματα σχετικά με την καθαριότητα που εντοπίζουν, ώστε να αναλαμβάνουμε δράση για την επίλυσή τους. Όλοι μαζί φροντίζουμε να διατηρούμε καθαρό τον Δήμο Ωραιοκάστρου», τονίζει η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ