Πρωτιές του 5ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου – Ο Π. Τσακίρης απένειμε τα Βραβεία στους μαθητές

Σημαντικές διακρίσεις στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε αρχές Δεκεμβρίου στο Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πέτυχαν μαθητές του 5ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου. Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, απένειμε στους μαθητές τα βραβεία που απέσπασαν για τα έργα που παρουσίασαν στο Φεστιβάλ Ρομποτικής, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που έγινε στις εγκαταστάσεις του σχολείου στο Μελισσοχώρι την προηγούμενη Παρασκευή.

robotiki oraiokastro vraveia 2

Τον δήμαρχο συνόδευαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Μοσχόπουλος και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Αναστάσιος Χαλκίδης, οι οποίοι απένειμαν στους μαθητές τους επαίνους που απέσπασαν από την συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Ρομποτικής.

robotiki oraiokastro vraveia

«Με όλα αυτά τα οποία έχετε πετύχει μας κάνετε υπερήφανους, είστε το Ωραιόκαστρο για το οποίο υπερηφανευόμαστε! Σε ότι μας αφορά να ξέρετε ότι θα είμαστε αρωγοί στο έργο σας. Πληροφορήθηκα ότι θέλετε να λάβετε μέρος σε πανελλήνιους διαγωνισμούς, να αισθάνεστε ότι ο Δήμος Ωραιοκάστρου είναι κοντά σας σε αυτή την προσπάθεια, γιατί η πρωτοβουλία που έχετε αναλάβει είναι εξαιρετική. Σας προτρέπω να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, με το ίδιο πάθος αυτή την προσπάθεια για γνώση και είμαι σίγουρος πως θα αποκτήσετε σημαντικά εφόδια για τη ζωή σας και θα είστε χρήσιμοι πολίτες για την κοινωνία. Σας είμαστε ευγνώμονες για ότι έχετε καταφέρει, συνεχίστε, είμαστε δίπλα σας», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, μιλώντας προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 5ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου.

robotiki oraiokastro vraveia 10

Το 5ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου συμμετείχε στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Πληροφορικής Ιάσονα Κουκλιάτη και Μαρίας Ορφανίδου με 30 μαθητές και τέσσερα έργα των ομάδων «RoboKeepers» και «Robofamily». Οι μαθητές άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στη γιορτή της Ρομποτικής, του εθελοντισμού, των ίσων ευκαιριών και της συμπερίληψης, όπου παρουσιάστηκαν καινοτόμα έργα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ