Δήμος Παύλου Μελά: «Χριστουγεννιάτικα Καλάθια» στη μνήμη του Δημήτρη Ιωαννίδη – 27, 28, 29 Δεκεμβρίου

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά, ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού Παντελής Νιγδέλης  εύχονται  καλές γιορτές, καλότυχο το 2023 και σας προσκαλούν στα «Χριστουγεννιάτικα Καλάθια»,  την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή της καλαθόσφαιρας που φέτος διοργανώνεται στη μνήμη του Δημήτρη Ιωαννίδη, ενός σπουδαίου του μπάσκετ που ‘’έφυγε’’ τον Σεπτέμβρη του 2019, σε ηλικία μόλις 45 ετών.

Το εορταστικό τουρνουά μπάσκετ θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λάζαρος Παπαδόπουλος, Περικλέους 19, στην Άνω Ηλιούπολη, τις ημέρες Τρίτη 27, Τετάρτη 28, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, τις ώρες 11.30 π.μ. – 22.00, με είσοδο ελεύθερη και την εκδήλωση για τον αξέχαστο Δημήτρη Ιωαννίδη, να ορίζεται την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, ώρα 20.30, παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη και του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά, των επίσημων προσκεκλημένων του Κοινοβουλίου, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της ΕΚΑΣΘ και εκπροσώπων συλλόγων που υπηρέτησε ο πολύπειρος προπονητής της καλαθόσφαιρας.

Συμμετέχουν ομάδες των κατηγοριών προπαιδικού, μίνι αγοριών, μίνι κοριτσιών ηλικίας 10 – 14 ετών και συγκεκριμένα οι: Αετοί Πολίχνης, Α.Ε.Σ. Μετεώρων, Α.Μ.Π. ΣΥΛ. ΓΟΝ. 2ου Δ.Σ. Πολίχνης  ‘’Οι Μετεωρίτες’’, Α.Σ. Πρωτέας Κορδελιού, Ε.Ο. Σταυρούπολης, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Ένωση Καλαθοσφαίρισης Σταυρούπολη, Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας και ειδών προσωπικής φροντίδας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ