Που θα γίνουν rapid test από σήμερα Δευτέρα 11/4 στο δήμο Θέρμης

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στο δήμο Θέρμης. Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου. Συγκεκριμένα, rapid test θα γίνουν τη Δευτέρα 11 Απριλίου από τις 9.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι στον προαύλιο  χώρο του ΚΑΠΗ ΤΡΙΛΟΦΟΥ, την Τετάρτη 13 Απριλίου από τις 9.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι στο ΚΑΠΗ Θέρμης και την Παρασκευή 15 Απριλίου από τις 13.00 το μεσημέρι έως τις 19.00 το βράδυ στο ΚΑΠΗ Θέρμης. 

 

Στο μεταξύ από τις Υγειονομικές Μονάδες της 350 ΠΚΒ Αεροπορικής Βάσης στο ΣΕΔΕΣ και της 113 ΠΜ Αεροπορικής Βάσης ΜΙΚΡΑΣ, ανακοινώθηκε ότι συνεχίζονται κανονικά οι  δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19,  με τη συμβολή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Στα δύο αυτά σημεία οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά καθώς και τις Κυριακές, από 9:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2310 405398.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Διευκρινίζεται ότι επίσημο πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, χορηγείται μόνον σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης έως και έξι μήνες πριν. Σε περίπτωση που το δείγμα είναι θετικό ο ΕΟΔΥ επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον πολίτη για επανέλεγχο εντός της ημέρας.

Σε rapid test μπορούν να υποβάλλονται γονείς και μαθητές, σε περίπτωση που έχουν ενημερωθεί για κάποιο κρούσμα στο σχολείο. Οι μαθητές συνοδεύονται πάντοτε από τον κηδεμόνα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ