Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: «Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι- Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας»»

Κάλεσμα ανιδιοτελούς προσφοράς και πρόσκληση εθελοντικής συμμετοχής, απευθύνουν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός,  η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή προς όλους τους συνδημότες μας,  Επιχειρηματίες,  Αθλητικούς, Πολιτιστικούς , Εμπορικούς Συλλόγους, Σχολεία, Φροντιστήρια, Ενώσεις και Σωματεία της περιοχής μας, για την συγκέντρωση τροφίμων ώστε να ενισχυθεί το Πασχαλινό Τραπέζι,  όχι μόνον των ήδη εγγεγραμμένων απόρων οικογενειών, αλλά  και εκείνων που  δοκιμάζονται από την φτώχεια, την ανέχεια και την ανεργία που φέτος είναι ακόμη περισσότεροι  λόγω ΚΑΙ των οικονομικών επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης.

«Εάν πραγματικά θέλουμε να κάνουμε πράξη το μήνυμα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, πρέπει ατομικά ο καθένας μας  και συλλογικά όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτούς που μας έχουν ανάγκη και να υποστηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε όσους έχασαν ακόμη κι αυτά που είχαν. Τις Άγιες Μέρες των Παθών  η σκέψη μας, ας είναι σε εκείνους που δοκιμάζονται και βιώνουν τον Γολγοθά της ανέχειας, σε κείνους που  ζουν κάτω από το  όριο της φτώχειας, για αυτό και ειδικά φέτος, δεν πρέπει να αρκεσθούμε μόνον στις ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΕΣ ευχές αλλά να περάσουμε στις πράξεις.  Να απλώσουμε το χέρι στον συνάνθρωπό μας και να τον στηρίξουμε  αποδεικνύοντας ότι όλοι είμαστε φορείς του μηνύματος της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός.«Η  Ανάσταση του Κυρίου σηματοδοτεί την Νίκη της Ζωής, το Θαύμα της Πίστης και την Ελπίδα. Και εάν κάποτε όλα αυτά ήταν Θρησκευτικοί συμβολισμοί , φέτος είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους πρέπει να στηριχθούμε για αντιμετωπίσουμε την πολυμέτωπη κρίση που έχει λάβει διαστάσεις υγειονομικού,  οικονομικού και ενεργειακού πολέμου, ο οποίος «χτύπησε» λίγο πολύ όλα τα νοικοκυριά.» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, τονίζοντας ότι όσο κι αν το φετινό Πάσχα βρίσκει την Ελλάδα και τους Έλληνες αντιμέτωπους με δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις  δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  η Ανάσταση του Κυρίου,  είναι πάντα  πηγή αισιοδοξίας και μας θυμίσει, ότι μετά από κάθε «Γολγοθά» ακολουθεί μια «Αναστάσιμη πορεία»

Την συλλογή τροφίμων συνδιοργανώνουν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου και η Αντιδημαρχία  Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

ΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΜΟΝΟΓΕΝΕΙΚΕΣ, Α.Μ.Ε.Α, ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ  

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  
Από  11 έως  21 Απριλίου  2022 εργάσιμες ημέρες 
Κοινότητα Ευόσμου 
Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου Μ. Αλεξάνδρου 57 τηλ. 2310 762 400
Από τις 8 το πρωί έως 8.00 το βράδυ
Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού 
Πάρκο Αγίου Ανδρέα ( Θεματικό Πάρκο Νεολαίας ΘΕ.ΠΑ.Ν)
Κατσαντώνη & Παπαδιαμάντη τηλ 2310 700449
Από τις 8.00πμ έως τις 14.00μμ 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ