Ποιοι δρόμοι της Θέρμης θα κλείσουν την 9η Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας»

Από το δήμο Θέρμης γνωστοποιείται ότι το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου, και από τις 19:00 έως τις 23:30 θα παραμείνουν κλειστοί για τα οχήματα οι δρόμοι:– Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της οδού Μακρυγιάννη (σούπερ Μάρκετ Αφροδίτη) έως την πλατεία Παραμάνα.– Αποστόλου Γρηγορίου Ταβάκη, από το ύψος της οδού Μακρυγιάννη (παιδική χαρά) έως την πλατεία Παραμάνα.– Ο πεζόδρομος της Καραολή Δημητρίου.

Το κλείσιμο αυτών των δρόμων για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να γίνουν οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας» στην Θέρμη.

Κατά το χρονικό διάστημα από 18:00 έως 24:00 θα γίνει εκτροπή των δρομολογίων της αστικής συγκοινωνίας που διέρχονται από το κέντρο της Θέρμης. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης θα ισχύσουν τα εξής:

ανωτέρω σημείο και ως εκ τούτου εκτροπή των γραμμών ως εξής:

• Νο 66: Καπετάν Χάψα – έως τον κυκλικό κόμβο με την οδό Ελ. Βενιζέλου – αναστροφή και συνέχεια στο δρομολόγιο μέσω της οδού Καπετάν Χάψα (δεν θα εισέρχεται στο κέντρο της Θέρμης μέσω της οδού Ελ. Βενιζέλου).

• Νο 60Ε, 67, 67Α, 67Β: Βασιλική Ταβάκη – Σωτήρη Πετρούλα – Παναγιώτη Τσαλδάρη – Απόστολου Κουγιάμη – συνέχεια στο δρομολόγιο και αντίστροφα (Νο 60Ε μέσω της οδού 19ης Μαΐου και Νο67, 67Α, 67Β μέσω Καπετάν Χάψα).

Οι στάσεις που επηρεάζονται από την εκδήλωση δεν θα εκτελούνται προσωρινά. Το επιβατικό κοινό θα ενημερωθεί για τις αλλαγές από τους οδηγούς των λεωφορείων (ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ και ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ