ΠΚΜ: Εργασίες επισκευής του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών

Εργασίες επισκευής του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ρεύμα επιστροφής προς Θεσσαλονίκη, από το ύψος του Λακκώματος έως και τον κόμβο Ν. Ρυσίου. Οι εργασίες που απομένουν, με βάση τον προγραμματισμό της υπηρεσίας,  αφορούν στο ρεύμα εισόδου και είναι οι εξής:
– Η διαγράμμιση των ήδη επισκευασμένων ασφαλτικών από τον κόμβο του Λακκώματος έως τον κόμβο Τριλόφου
– Η επισκευή του ασφαλτοτάπητα και από τις δύο πλευρές της γέφυρας του κόμβου Τριλόφου, σε συνολικό μήκος 800 μέτρων περίπου
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και κατά τις ώρες 07.00 – 14.00, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα αποκλείεται είτε η δεξιά είτε η αριστερή λωρίδα, σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ