Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας

Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του τεχνικού στο 89ο χλμ.  στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 19 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του τεχνικού στο 89ο χλμ. επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, λόγω υποχώρησης τσιμεντένιου τμήματος μετά από έντονη βροχόπτωση. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση, όπως ορίζει η σχετική απόφαση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να  πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 19/10/2021 έως και τη Δευτέρα 25/10/2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ..
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για  την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ