«Πέλλα Μπροστά»: Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς για το σχεδιασμό του προγράμματος

Ανοίγοντας έναν κύκλο επαφών με παραγωγικούς φορείς και θεσμικούς παράγοντες της πόλης ο υπ. Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης είχε συνάντηση το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στα γραφεία του συνδυασμού στα Γιαννιτσά.

Στη συνάντηση καταγράφηκε η ανάγκη για μια νέα αρχή αφού τα καθημερινά λειτουργικά προβλήματα, η απουσία παρεμβάσεων, η αίσθηση εγκατάλειψης, είναι πλέον αισθητά σε όλο το Δήμο Πέλλας.

«Στις μέχρι στιγμής συναντήσεις μας μιλούσαμε για το διακύβευμα των προσεχών εκλογών στο Δήμο Πέλλας. Η σημασία αυτή προσδιορίζεται σε δύο επίπεδα. Το ένα, για την αυτοδιοίκηση συνολικά στη χώρα μας. Το δεύτερο, για τον Δήμο Πέλλας ειδικότερα.

Αλλά και στις δύο περιπτώσεις η μόνη λύση είναι «να πάμε μπροστά».

Να βγούμε από τέλματα και αντιλήψεις της προ κρίσης και προ covid εποχής, να δούμε τι μας ενώνει σε επίπεδο κοινών λύσεων και να προχωρήσουμε με λογική και σύνεση. Δεν χρειαζόμαστε επιβαλλόμενες λύσεις, αλλά λύσεις που οι ίδιες οι κοινωνίες θα εκφράσουν με την ψήφο τους». ανέφερε ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Στη συνάντηση παρατέθηκαν οι τέσσερις πυλώνες ανάπτυξης του Δήμου Πέλλας και είναι οι πυλώνες ανάπτυξης που προτείνει ο συνδυασμός «Πέλλα Μπροστά» για την επανεκκίνηση της περιοχής μας.

Επικεφαλής της ομάδας για την κατάρτιση του προγράμματος του συνδυασμού είναι ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης μαζί με τον γνωστό Χειρούργο Ορθοπεδικό Θωμάς Μουμτζιδέληςκαι τον ελεύθερο επαγγελματία Βασίλη Νικηφορίδη. Θα έχουν επαφές με διάφορους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς του Δήμου για να παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση. Ηομάδα προεκλογικού αγώνα αρχίζει να πιάνει δουλειά για την κατάρτιση των δράσεων μέχρι τις εκλογές του 2023.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ