Παιχνίδια στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς από την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Παιδικά παιχνίδια δώρισε στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Παύλου Μελά η δημοτική παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά και πιο συγκεκριμένα ο Τομέας Εθελοντισμού και Κοινωνικής Πολιτικής. Τα παιχνίδια παραδόθηκαν στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων, Χαρά Αμανατίδου από τον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Λίλτση και την υπεύθυνη του τομέα Σπυριδούλα Αδαμοπούλου.
Η κίνηση εντάσσεται στην δράση που ανέπτυξε τους τελευταίους μήνες η παράταξη σε συνεργασία με το «11 Str. Café-Bitsro» στην περιοχή της Τερψιθέας και τους ιδιοκτήτες του, Βασίλη Δήμου και Μανώλη Αδαμόπουλο, χορηγώντας με ζεστό φαγητό και γλυκά δημότες της περιοχής που έχουν ανάγκη και επηρεάστηκαν από την πανδημία του κορονοϊού. Η δράση υποστηρίχτηκε επίσης από ιδιώτες που έσπευσαν να συνεισφέρουν με τρόφιμα, πρώτες ύλες, γλυκά και παιχνίδια.
«Με την κίνηση αυτή μοιράζουμε χαμόγελα. Για εμάς η ενασχόληση με την πολιτική σημαίνει βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής των συμπολιτών μας. Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε όπου μας χρειάζονται» δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Λίλτσης.
Σημειώνεται πως παιχνίδια θα διατεθούν εντός των επομένων ημερών και σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς της περιοχής μας

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ