Π. Τσακίρης: Κατασκευάζουμε νέα δίκτυα σε Ωραιόκαστρο, Μελισσοχώρι και Ν. Φιλαδέλφεια

Στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που ενισχύει την αντιπλημμυρική θωράκιση τριών περιοχών του Δήμου Ωραιοκάστρου και ταυτόχρονα βελτιώνει την οδική ασφάλεια και με την ανακατασκευή κυκλικών κόμβων προχωρά η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το έργο ο Δήμος Ωραιοκάστρου δεν θα δαπανήσει ούτε 1 ευρώ, καθώς η δημοτική αρχή διεκδίκησε και πέτυχε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Σήμερα στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου υπογράφηκε η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Αναμόρφωση αστικού οδικού περιβάλλοντος (βελτίωση διαχείρισης όμβριων υδάτων και επανασχεδιασμός κυκλοφοριακών κόμβων) στον Δήμο Ωραιοκάστρου». Τη σύμβαση υπέγραψαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, και εκπρόσωπος της εταιρείας που ανέλαβε να εκτελέσει το έργο.

«Προνοήσαμε, σχεδιάσαμε, δημοπρατήσαμε και πλέον υλοποιούμε. Ένα ακόμα έργο ξεκινάει, χωρίς να δαπανήσει ο Δήμος ούτε 1 ευρώ! Δημιουργούμε νέα δίκτυα για τα όμβρια ύδατα, θωρακίζουμε αντιπλημμυρικά τον Δήμο μας και κάνουμε πιο ασφαλείς δρόμους», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Επισήμανε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που επιλύει το χρόνιο πρόβλημα της διαχείρισης των όμβριων υδάτων σε Ωραιόκαστρο, Μελισσοχώρι και Νέα Φιλαδέλφεια και καθιστά πιο ασφαλείς τους οδικούς άξονες στις περιοχές παρέμβασης.

Όπως εξήγησε ο κ. Τσακίρης, «με το έργο αυτό:

  • Κατασκευάζουμε νέο σύγχρονο δίκτυο για την αποχέτευση των όμβριων υδάτων στις οδούς Γαβρά και Κομνηνών στο Ωραιόκαστρο και παράλληλα,
  • Ανακατασκευάζουμε τους κυκλικούς κόμβους της οδού Κονταξοπούλου στη συμβολή της με την οδό Αεροδρομίου και την οδό Μακεδονικού Αγώνα.
  • Στο Μελισσοχώρι, στην οδό 25ης Μαρτίου, δημιουργούμε σύγχρονο δίκτυο για τα όμβρια ύδατα.
  • Στη Νέα Φιλαδέλφεια παρεμβαίνουμε στην κεντρική είσοδο του χωριού, όπου υπάρχει πρόβλημα και κατασκευάζουμε νέο δίκτυο για να αποχετεύονται τα νερά της βροχής».

Καταλήγοντας ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου σημείωσε: «Με έργα δίνουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τον τόπο μας και να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Η υλοποίηση του έργου πρόκειται να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ