Οpen call για καλλιτέχνες που διαμένουν στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

H Αντιδημαρχία Διεθνών Σχέσεων, Τεχνών & Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας-Χορτιάτη, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για τέταρτη (4η)  συνεχόμενη χρονιά, στους καλλιτέχνες που διαμένουν στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και οι οποίοι θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του 2024.

Η πρόσκληση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υλοποίησης του νέου καλλιτεχνικού προγραμματισμού του 2024 που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τη στήριξη των καλλιτεχνών του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Αναζητούνται καλλιτεχνικές προτάσεις δημιουργών, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μουσικής, της λογοτεχνίας, του θεάτρου και των εικαστικών ή στον συνδυασμό αυτών.

Από τις προτάσεις που θα κατατεθούν θα επιλεγούν δύο προτάσεις που θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας Χορτιάτη και το κόστος αυτών δεν θα ξεπερνάει τα 1.000€ (μικτά) για κάθε εκδήλωση(1240 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Για την κάλυψη των οικονομικών απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχουν τα αντίστοιχα παραστατικά (τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών)

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν:

  1. Αναλυτική Πρόταση
  2. Βιογραφικό Σημείωμα του Καλλιτέχνη

Οι τεχνικές προδιαγραφές για τυχόν ηχητική κάλυψη κ.λπ. καλύπτεται από τους διοργανωτές μέχρι του ποσού των 250€( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α). Τυχόν επιπλέον τεχνικές απαιτήσεις βαρύνουν και καλύπτονται από τις καλλιτεχνικές ομάδες, καλλιτέχνες που θα επιλεχθούν.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων ΠΕΜΠΤΗ 1 Φεβρουαρίου 2024 και ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων ΔΕΥΤΕΡΑ 18 Μαρτίου 2024

Email Υποδοχής Προτάσεων: opencallconservatory@gmail.com

Δικαίωμα υποβολής προτάσεων δεν έχουν όσοι διατηρούν σχέση εργασίας με την Αντιδημαρχία και το Δημοτικό Ωδείο, ενώ η σύμπραξή τους με σύνολα που καταθέτουν προτάσεις και πληρούν τις προϋποθέσεις της ανοιχτής πρόσκλησης είναι εφικτή. Καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν προηγούμενα έτη έχουν δικαίωμα κατάθεσης νέας πρότασης μόνο εάν έχουν παρέλθει 4 έτη από τυχόν προηγούμενη επιλογή τους.

Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή της που απαρτίζεται από την Αντιδήμαρχο Διεθνών Σχέσεων, Τεχνών & Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Βίκυ Κανέλλου , την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ερατώ Αλακιοζίδου και ένα άτομο από το Καλλιτεχνικό Διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας Χορτιάτη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ