Ο “ωχαδερφισμός” διαφόρων υπαλλήλων του Δήμου Θεσσαλονίκης

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Σήμερα θα είμαι σύντομος και περιεκτικός καθώς σε 3 ημέρες είναι οι ευρωεκλογές, οπότε θα επανέλθω μετά απο αυτές με πλούσιο παραπολιτικό παρασκήνιο….

Σήμερα λοιπόν δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από εναν φίλο, ο οποίος εξαγριωμένος και παράλληλα απογοητευμένος, μου μετέφερε την ταλαιπωρία του επιχειρώντας να εξυπηρετηθεί στο περίφημο ΤΑΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ήθελε ο έρμος να λάβει το ΤΑΠ για να μπορεί να τελειώσει την εργασία σε μια κατοικία του… αλλά προφανώς, όπως μου είπε, η προϊσταμένη και ο αρμόδιος υπάλληλος είχαν άλλες διαθέσεις: να πάνε με το πάσο τους λέγοντας στον ταλαίπωρο φίλο: όταν γίνει θα ενημερωθείς.

Αλήθεια, αναρωτιέμαι, ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που εποπτεύει το συγκεκριμένο τμήμα έχουν εικόνα για την απαράδεκτη και ανάρμοστη συμπεριφορά που ορισμένοι υπάλληλοι του Δήμου Θεσσαλονίκης στους πολίτες;, Οι οποίοι, αν ειναι δυνατόν, για να γίνει η δουλειά τους θα εξαρτώνται απο την όρεξη που έχει ο κάθε υπάλληλος που πρέπει να κάνει την δουλειά του;

Πιστεύω ότι ο Στέλιος Αγγελούδης θα διορθώσει το χάλι που επικρατεί στο συγκεκριμένο τμήμα για να μπορέσει σταδιακά ο Δήμος να γίνει φιλικός, εξυπηρετικός και ανθρώπινος στους πολίτες;

Καλή συνέχεια!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ