Ο Δήμος Ωραιοκάστρου συμμετείχε στην «Ώρα της Γης» και έσβησε τα φώτα στο Δημαρχείο

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου συμμετείχε απόψε στην «Ώρα της Γης», την παγκόσμια εκστρατεία του WWF, και  συμβολικά έσβησε τα φώτα στο κτίριο του Δημαρχείου, στέλνοντας μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

H «Ώρα της Γης» είναι μία παγκόσμια δράση που διοργανώνεται από το WWF μία φορά τον χρόνο στα τέλη Μαρτίου. Ξεκίνησε το 2007 από το Σύδνεϋ της Αυστραλίας, σημειώνοντας επιτυχία και από τότε κάθε χρόνο με αυτό τον τρόπο ενθαρρύνονται οι άνθρωποι, οι κοινότητες, οι επιχειρήσεις και οι κρατικοί φορείς να σβήνουν τον μη απαραίτητο ηλεκτρικό φωτισμό για εξήντα λεπτά, ώστε να εξοικονομείται ενέργεια, σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η φετινή χρονιά, σύμφωνα με το WWF, είναι μια χρονιά ορόσημο για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα, καθώς ταυτόχρονα με τη «μάχη» που δίνεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα κληθούν να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κλιματική κρίση, τη βιοποικιλότητα και τη φύση. Σβήνοντας τα φώτα στέλνουμε όλοι μήνυμα για μια νέα αρχή διεκδικώντας ένα μέλλον πιο αισιόδοξο, δίκαιο και βιώσιμο για όλο τον πλανήτη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ