Νοτοπούλου: Εικόνα εγκατάλειψης στην Τριανδρία

Την Τριανδρία επισκέφθηκε η Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου, μαζί με στελέχη της παράταξης Δημήτρη Μπασλή, Παναγιώτη Γεωργιάδη και Γυριχίδη Χρήστο.

Συναντήθηκαν  με μέλη της Τοπικής Κοινότητας, της διοίκησης του αθλητικού συλλόγου «Αχιλλέας Τριανδρίας», και πολίτες και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για τα προβλήματα της περιοχής.

Είδαν από κοντά την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό γήπεδο, στο οποίο στεγάζεται ο ιστορικός σύλλογος της Τριανδρίας και ολόκληρου του αθλητικού κέντρου.

Τα μέλη της διοίκησης του «Αχιλλέα» εξέφρασαν την αγωνία τους για την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων και επεσήμαναν ότι το γήπεδο εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των αθλούμενων. Καυτηρίασαν ιδιαίτερα την αρνητική εμπειρία που έχουν από την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζει τα προβλήματά τους η δημοτική αρχή.

Η Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί  δεσμεύτηκε ότι θα αναδείξει τα προβλήματά τους στο δημοτικό συμβούλιο και θα αναλάβει κάθε πρωτοβουλία που θα αποβεί χρήσιμη, με στόχο την προώθηση και την επίλυσή τους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ