Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών τιμά τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού

Παρουσίαση και πρακτική εφαρμογή ΚΑΡΠΑ από την ΕΔΟΜΑΚ στο Κέντρο Ημερήσιας Στήριξης της Οικογένειας- Connect Family το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντή, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών σε συνεργασία με το Κέντρο Ημερήσιας Στήριξης της Οικογένειας- Connect Family, διοργανώνει μία ειδική εκδήλωση την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ., στο χώρο του Κέντρου (Καραβαγγέλη 9, Συκιές).

Το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης περιλαμβάνει Παρουσίαση από ειδικούς στο τομέα των Πρώτων Βοηθειών, Παρουσίαση και πρακτική εφαρμογή ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση) από την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ. καθώς και Ενημέρωση για τον εθελοντισμό & τις ευκαιρίες εθελοντισμού στη κοινότητα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ: https://survey.zohopublic.eu/zs/eqB8oT.

«O εθελοντισμός αντιπροσωπεύει μια προσέγγιση της ζωής που βασίζεται στην αλληλεγγύη και τη συμμετοχή. Είναι σημαντικό να είμαστε εθελοντές και να γνωρίζουμε πώς να αντιδρούμε σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης» σημειώνει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νεάπολης-Συκεών Ιωάννα Αλεξιάδου καλώντας τους πολίτες να λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

Πληροφορίες

Κέντρο Ημερήσιας Στήριξης της Οικογένειας- Connect Family Καραβαγγέλη 9, Συκιές 56625

Τηλ.: 2313115034

Email: connectfamily@iasismed.eu

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ