Ο Δήμος Κατερίνης στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

Η προβολή των ακτών του Δήμου Κατερίνης και η ενισχυμένη προσβασιμότητά του από τους επισκέπτες – άτομα με αναπηρία τέθηκε στο επίκεντρο της παρουσίασης, που πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Τερζίδου, στη φετινή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε onstage εκδήλωση, διάρκειας μίας ώρας, στο περίπτερο 13 της έκθεσης, κατά την οποία πέραν της παρουσίασης της Αντιδημάρχου Τουρισμού για την προβολή των ακτών, τα Seatrac και τη δημιουργία από τον Δήμο Κατερίνης της εθελοντικής ομάδας του δήμου για τα Seatrac, συμμετείχαν με ομιλίες τους τρεις εθελοντές της δράσης.

Παράλληλα, ο Δήμος Κατερίνης εκπροσωπήθηκε ως εξής:

  • Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, με την ομιλία της Αντιδημάρχου Τουρισμού στο Συνέδριο “Τουρισμός Εμπειρίας. Αναζητώντας την αυθεντικότητα” που εκτυλίχθηκε στο πλαίσιο της PHILOXENIA, στο περίπτερο 14 και στην ενότητα που αφορούσε την αειφόρο ανάπτυξη ως προϋπόθεση για το μέλλον των τουριστικών προορισμών, με θέμα “Προοπτικές ανάπτυξης προσβασιμότητας σε μία τουριστική περιοχή”.
  •  Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, με την συνέντευξη που παραχώρησε η Αντιδήμαρχος στους δημοσιογράφους του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM100, στο περίπτερο 15 της έκθεσης, κατά την οποία η κα Τερζίδου αναφέρθηκε διεξοδικά  στο χειμερινό τουρισμό εμπειρίας, στις ορεινές διαδρομές του Δήμου Κατερίνης και στο χιονοδρομικό του Ελατοχωρίου.

Μαρία Τερζίδου: Αξιόλογη παρουσία του Δήμου μας, σε μία τόσο σημαντική έκθεση τουρισμού

Όπως σημειώνει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Τερζίδου«Κάνοντας έναν συνοπτικό απολογισμό μπορούμε να πούμε ότι διεγείραμε τα βλέμματα με όσα είχαμε να παρουσιάσουμε στο κομμάτι του Προσβάσιμου Τουρισμού για το καλοκαίρι του 2021 στις ακτές του Δήμου μας. Η σαφής στόχευση και παρότρυνση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, καθώς και το περιεκτικό Πρόγραμμα Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κατερίνης μας έδωσε τα εφόδια να διαμορφώσουμε μία αξιόλογη παρουσία σε μία τόσο σημαντική έκθεση τουρισμού. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να υπογραμμίσω το αμέριστο ενδιαφέρον και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Γραφείου Τουρισμού αυτής, που αποτέλεσε τον βασικό πυλώνα επικοινωνίας μας και συντονισμού για την συμμετοχή μας στην PHILOXENIA, όπως επίσης και της κας. Συλλοπούλου Μαρίας, υπεύθυνης διοργάνωσης του Συνεδρίου στην PHILOXENIA.

Η διοίκηση του Δήμου και ο Δήμαρχος Κατερίνης ενέταξε, πρωτοπόρα και από την πρώτη στιγμή, στην ενεργή της δράση το αντικείμενο «τουριστική προβολή του Δήμου Κατερίνης». Στόχος όλων μας και υποχρέωσή μου, ως αρμόδια αντιδήμαρχος, να υπερτονίσουμε  την αυθεντικότητα που προσφέρει η Κατερίνη και η ευρύτερη περιοχή της καθώς και τις τουριστικές εμπειρίες που μπορεί να παρουσιάσει 365 ημέρες τον χρόνο ακόμη και στους πιο απαιτητικούς δυνητικούς επισκέπτες μας» 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ