Ο Απ. Τζιτζικώστας εγκαινιάζει το νέο Συνεδριακό Κέντρο στον αύλειο χώρο του Κτιρίου Υπηρεσιών της Περιφέρειας στη δυτική Θεσσαλονίκη

Τα εγκαίνια των ανακαινισμένων διατηρητέων κτιρίων του 18ου αιώνα στον αύλειο χώρο του Κτιρίου Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη, που μετατρέπονται σε νέο Συνεδριακό Κέντρο, αλλά και αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.
Το έργο αποκατάστασης των διατηρητέων κτιρίων του Παλαιού Εργοστασίου Φωταερίου χρηματοδοτήθηκε και υλοποιήθηκε εξ ολοκλήρου από τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (TAP AG), με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίαςκαι στο εξής παραδίδονται σε χρήση.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 19.00’, στον αύλειο χώρο της 26ης Οκτωβρίου 64, όπου είναι η έδρα του Κτιρίου Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη, παρουσία του Διευθυντή του Γραφείου Ελλάδας του ΤΑΡ,Ιωάννη Μαρή.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ