“Νοιάζομαι – Εμβολιάζομαι”: Η νέα καμπάνια του Δ. Ωραιοκάστρου για τον εμβολιασμό με διακεκριμένους αθλητές

«Νοιάζομαι – Εμβολιάζομαι»! Αυτό το μήνυμα στέλνουν διακεκριμένες προσωπικότητες του αθλητισμού που κατοικούν στο Δήμο Ωραιοκάστρου και συμμετέχουν στην εκστρατεία εμβολιασμού, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρου στο πλαίσιο της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού.

Ο Ολυμπιονίκης Βασίλης Τσολακίδης, ο διεθνής αθλητής του χάντμπολ, Κώστας Τσαμεσίδης, η διαιτητής, Σωτηρία Αμανατίδου, ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Χρήστος Μαρμαρίδης, ο γνωστός διαιτητής της Superleague, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης και ο διεθνής βοηθός διαιτητής σε αγώνες ποδοσφαίρου, Κώστας Νικολαΐδης φορούν μπλουζάκια, στα οποία αναγράφεται το σύνθημα «Νοιάζομαι – Εμβολιάζομαι – Δήμος Ωραιοκάστρου» και μεταφέρουν στον κόσμο το μήνυμα της σημασίας του εμβολιασμού έναντι του Covid-19.

«Στον Δήμο Ωραιοκάστρου αναδεικνύουμε τη σημασία του εμβολιασμού μέσω προσωπικοτήτων που έχουν διακριθεί στον αθλητισμό και κατοικούν στο Δήμο μας. Τους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία, που γίνεται με στόχο τη θωράκισή μας έναντι του κορωνοϊού», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Χάρη στην επιστήμη, την παγκόσμια κινητοποίηση και τα γρήγορα αντανακλαστικά της διεθνούς κοινότητας, η ανθρωπότητα δημιούργησε ένα ισχυρό όπλο αντιμετώπισης του νέου κορωνοϊού, το εμβόλιο», προσθέτει και συμπληρώνει: «Στον Δήμο Ωραιοκάστρου σταθήκαμε πιστά στο πλευρό των συμπολιτών μας, ειδικά των πιο ευάλωτων, και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε με αυταπάρνηση. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης καθενός από εμάς να βάλει πλάτη! Νοιάζομαι σημαίνει εμβολιάζομαι! Αυτό το μήνυμα στέλνουμε στον κόσμο μέσω συνδημοτών μας που έχουν διακριθεί στον αθλητισμό».

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ