Νέος αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Παύλου Μελά

Ο Αριστείδης Ιακωβίδης, επικεφαλής της παράταξης «Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά» εξελέγη νέος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά μετά την παραίτηση του Παντελή Αργυρόπουλου, δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Ανατροπή».

Στην ειδική συνεδρίαση της Κυριακής 11 Απριλίου που διεξήχθη με τηλεδιάσκεψη, παρόντα ήταν 34 μέλη, εκ των οποίων, στη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία των μελών του Δ.Σ. ψήφισαν τα 33.

Ο Αριστείδης Ιακωβίδης, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, έλαβε 26 ψήφους, ενώ 7 συνάδελφοί του ψήφισαν λευκό.

Έτσι, η σύνθεση του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Ελένη Γεροκώστα, δικηγόρος (Νομική Α.Π.Θ.) – διαμεσολαβήτρια

Αντιπρόεδρος: Αριστείδης Ιακωβίδης, επιχειρηματίας, «Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά»

Γραμματέας: Θεόφιλος Φραγκόπουλος, Γεωπόνος – Επιστήμων Τροφίμων (Α.Π.Θ.), «Πόλη μπροστά – Προοδευτική Συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά»

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Προεδρείο και η Πρόεδρος Ελένη Γεροκώστα με τη σειρά της ευχαρίστησε τον Παντελή Αργυρόπουλο για τη συνεργασία τους και συνεχάρη τον Αριστείδη Ιακωβίδη για την εκλογή του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι το Προεδρείο, με γνώση, αντικειμενικότητα, βαθιά σκέψη, ορθή κρίση και ήθος διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του δημοτικού συμβουλίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ