Με παιχνίδια και τραγούδια η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΔΟΠΠΑΩ

Με παιχνίδια, τραγούδια και δρώμενα η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΔΟΠΠΑΩ

Τα παιδικά χαμόγελα και οι χαρούμενες φωνές κυριάρχησαν στη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (ΔΟΠΠΑΩ) του Δήμου Ωραιοκάστρου, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον Α΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό (ΟΑΕΔ). Πρωταγωνιστικό ρόλο στη γιορτή είχε «Η φίλη μας η ανακύκλωση» του ΦΟΔΣΑ, που διασκέδασε τα παιδιά με περιβαλλοντικά παιχνίδια και δρώμενα.

vrefonipiakoi oraiokastro giorti lixis 3 1

vrefonipiakoi oraiokastro giorti lixis 2

vrefonipiakoi oraiokastro giorti lixis 7

vrefonipiakoi oraiokastro giorti lixis 5

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα στελέχη και στους εργαζόμενους του ΔΟΠΠΑΩ, καθώς το έργο που παράγουν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς είναι σημαντικό και αξιόλογο. Οι γονείς αναγνωρίζουν αυτό το έργο και επιλέγουν να εγγράψουν τα παιδιά τους στις δημοτικές δομές. Να είστε βέβαιοι ότι τα ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, την παιδεία και ιδιαίτερα την προσχολική παιδεία, είναι άμεσης προτεραιότητας για την διοίκησή μας στο Δήμο. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Πιστεύω τα καταφέρνουμε καλά και θα πάμε ακόμη καλύτερα, καθώς προχωράμε με συγκεκριμένο σχεδιασμό. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι», ανέφερε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

vrefonipiakoi oraiokastro giorti lixis 11

«Προχωράμε στην πλήρη εναρμόνιση των δομών μας με τις διατάξεις που προβλέπονται για τη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να διεκδικούμε και να εξασφαλίζουμε επιπλέον χρηματοδοτήσεις για την αναβάθμισή τους. Το επόμενο διάστημα σχεδιάζουμε εργασίες αναβάθμισης των βρεφονηπιακών σταθμών, ώστε τα παιδιά μας να φιλοξενούνται σε ακόμη καλύτερες εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες που θα παρέχουμε να είναι ακόμη υψηλότερου επιπέδου», ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συνομίλησε με τους γονείς, ενώ έπαιξε με τα παιδιά στο πάρκο της ανακύκλωσης που έστησε στον προαύλιο χώρο του Α΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού ο ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ