Επεκτείνονται οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Με στόχο την εξάλειψη της ταλαιπωρίας και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου διευρύνει  τις ψηφιακές του υπηρεσίες, παρέχοντας πλέον μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΗΣ” τη δυνατότητα  ηλεκτρονικών πληρωμών για  Δημοτικό Τέλος (0,5%) επί Ακαθαρίστων Εσόδων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και Κλήσεις ΚΟΚ.

Η “on line” υπηρεσία είναι προσβάσιμη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (https://dke.ctservices.gr/στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (http://www.kordelio-evosmos.gr/), παρέχοντας στους εγγεγραμμένους χρήστες τη δυνατότητα προβολής αλλά και εξόφλησης βεβαιωμένων οφειλών (Ειδοποιητήρια – Καρτέλα ΧρεώστηΚλήσεις ΚΟΚΔημοτικό Τέλος (0,5%). Οι ενδιαφερόμενοι με την είσοδό τους στο σύστημα λαμβάνουν ενημέρωση για τις οικονομικές εκκρεμότητές τους προς τον Δήμο, τις οποίες μπορούν να εξοφλήσουν ηλεκτρονικά. Η σύνδεση στην υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών πραγματοποιείται με τη χρήση  κωδικών taxisnet.
Η εξόφληση της οφειλής γίνεται είτε με μεταφορά σε λογαριασμό του Δήμου μέσω e-banking, είτε με τη χρήση του κωδικού της Ταυτότητας Οφειλής (25ψήφιος κωδικός ΔΙΑΣ-RF που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό/ έντυπο ειδοποιητήριο), είτε με e-Pos με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας στο Ταμείο του Δήμου.
Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης και εκτύπωσης των ολοκληρωμένων και μη στοιχείων οφειλών  καθώς και αναλυτική προβολή των ειδοποιητηρίων με τις οφειλές.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ