ΚΕΔΕ: Διαδικτυακή εκδήλωση για την Αναγκαιότητα της Στεγαστικής Πολιτικής

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα την Αναγκαιότητα της Στεγαστικής Πολιτικής και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 10 πμ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας δια μέσου της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνδιοργάνωση με την Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης ΑΕ/ΑΟΤΑ και το Ίδρυμα Heinrich Boell.

Σκοπός της διαδικτυακής εκδήλωσης είναι, να αναδειχθούν οι πολύπλευρες διαστάσεις του ζητήματος της στέγασης και οι αστικές προκλήσεις με τις οποίες συνδέεται, η ανάγκη πολιτικών στέγασης που μπορούν να απαντήσουν στον στεγαστικό αποκλεισμό, όπως και η αυξανόμενη ενεργειακή φτώχεια. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν μελέτες για το στεγαστικό ζήτημα που έχουν ολοκληρωθεί στην Θεσσαλονίκη και στην Νάουσα καθώς και προτάσεις διαμόρφωσης αποτελεσματικών παρεμβάσεων και πολιτικών για μια ολιστική απάντηση στην πρόκληση που επηρεάζει όλο και πιο διευρυμένα στρώματα της κοινωνία, με τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη χάραξη στεγαστικής πολιτικής και στην υλοποίηση συναφών δράσεων και παρεμβάσεων.

Πριν από τη διαδικτυακή εκδήλωση, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, στις 12:30,  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης – Συκεών, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου κατά την οποία η κα. Μαρία Καραγιάννη,  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος ΜΑΘ ΑΕ/ΑΟΤΑ και ο κ. Σίμος Δανιηλίδης,  Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Αντιπρόεδρος ΜΑΘ ΑΕ/ΑΟΤΑ και Πρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής ΚΕΔΕ, θα ενημερώσουν τους δημοσιογράφους για το σκοπό και το περιεχόμενο της εκδήλωσης.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τις  ιστοσελίδες των συνδιοργανωτών, και θα διαθέτει Διερμηνεία Νοηματικής Γλώσσας: 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ