Καθαρισμός ιδιόκτητων ακινήτων της ΕΥΑΘ Παγίων στον Εύοσμο

Σε καθαρισμό και περίφραξη των ιδιόκτητων ακινήτων της προχωρά με αμείωτη ένταση η ΕΥΑΘ Παγίων και στο πλαίσιο αυτό ξεκινά άμεσα τις σχετικές διαδικασίες στην περιοχή του Ευόσμου, όπως γνωστοποιεί με σημερινή της ανακοίνωση.

Πρόκειται για 20 από τα συνολικά 60 ακίνητα της εταιρείας στην περιοχή του Ευόσμου. Όπου κριθεί αναγκαίο θα πραγματοποιηθεί εκσκαφή χαλαρών εδαφών, εκθάμνωση εδάφους, διαχείριση αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (ΑEKK) και λοιπών εργασιών.
Σε όσες περιπτώσεις σημειώνεται καταπάτηση θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και με το πέρας των εργασιών στα ιδιόκτητα οικόπεδα της ΕΥΑΘ Παγίων θα γίνει περίφραξη, που υπολογίζεται σε συνολικά 522 μέτρα.

Μετά τον Εύοσμο, σειρά θα πάρουν τα οικόπεδα της ΕΥΑΘ Παγίων σε Πολίχνη του δήμου Παύλου Μελά και στην περιοχή Ξηροκρήνη/ Σιδηροδρομικός Σταθμός, της Β’ δημοτικής κοινότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στόχος της εταιρείας είναι, με τις προαναφερόμενες εργασίες, να συμβάλλει στην αναβάθμιση των γειτονιών όπου επιχειρούν τα συνεργεία της.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ