Καλαμαριά: Έριξαν μπάζα στο στρατόπεδο Κόδρα – Μήνυση από τον Γ. Δαρδαμανέλη

Αποφασισμένος να διατηρήσει το πάρκο Κόδρα καθαρό, δηλώνει ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, μετά και την επιχείρηση καθαρισμού που πραγματοποιείται εδώ και μήνες, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε διαβούλευση το Ε.Χ.Σ (Ειδικό Χωρικό Σχέδιο) για τον σχεδιασμό του πάρκου.

Ο κ. Δαρδαμανέλης το πρωί επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς, όπου κατέθεσε μήνυση κατά των υπευθύνων, για τη ρίψη μπάζων στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα και έγινε αντιληπτό από ανάρτηση δημότη στο διαδίκτυο. Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, δεν έκρυψε την οργή του για την ανευθυνότητα που επέδειξαν οι υπαίτιοι.

«Για το πάρκο αυτό εργαζόμαστε σκληρά να το κρατήσουμε καθαρό και να το απολαμβάνουν οι Καλαμαριώτες, αλλά και οι επισκέπτες. Είναι ο χώρος εξόρμησης πολλών οικογενειών, ο χώρος άθλησης μικρών και μεγάλων, το μέρος που έδωσε σε όλους διέξοδο εν μέσω καραντίνας. Το Κόδρα πρέπει όλοι να το σεβόμαστε και να το προσέχουμε και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε από κοινού Δήμος και εθελοντές. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν ασυνείδητο να το καταντήσει χωματερή, γιατί έτσι τον βολεύει», δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.
Η αστυνομία θα προχωρήσει σε έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί ο υπεύθυνος και να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ