Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση ISM 2023 της Κολωνίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης συμμετείχαν για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ ISM 2023, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο «Koeln Μesse» της Κολωνίας.
H διεθνής έκθεση ISM αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο γεγονός ζαχαροπλαστικής και αρτοποιημάτων στον κόσμο, καλύπτοντας παγκοσμίως ολόκληρη τη διαθέσιμη γκάμα ειδών ζαχαροπλαστικής.
Φέτος η έκθεση προσέλκυσε πάνω από 25.000 επισκέπτες από 135 χώρες, είχε τίτλο «Encourage. Enable. Excite!» και επικεντρώθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος, με έμφαση στην κλιματική αλλαγή, τις πρώτες ύλες, την ενέργεια, την αλυσίδα εφοδιασμού, τα logistics και τη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών. Πάνω από 1.300 εκθέτες από 70 χώρες παρουσίασαν προϊόντα, καινοτομίες και καταναλωτικές τάσεις, ενώ για άλλη μια χρονιά έμφαση δόθηκε στα plant-based προϊόντα, καθώς όλο και περισσότερο οι καταναλωτές στρέφονται σε φυτικά γλυκά και σνακ που προωθούν το ευ ζην.
Με τη συμμετοχή της στην έκθεση η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έδωσε την ευκαιρία στις επιχειρήσεις του τόπου μας να παρουσιάσουν σε εμπορικούς επισκέπτες και αγοραστές τα εκλεκτά προϊόντα τους και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για δικτύωση και σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών. Αξίζει να τονιστεί ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν επισκέπτες από τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκε η σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Ντίσελντορφ Φρίντα Γεωργίου, καθώς και πλήθος επισκεπτών.
Σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας Σωτήρης Μπάτος τόνισε: «H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην διεθνή έκθεση ISM 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση για γλυκά και σνακ παγκοσμίως. Είμαστε η πρώτη ελληνική Περιφέρεια που παίρνει μέρος στη συγκεκριμένη έκθεση, με μία ευρεία γκάμα προϊόντων που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, υποστηρίζοντας έτσι τις εταιρείες του κλάδου και δίνοντάς τους την ευκαιρία για μια στοχευμένη, αποκλειστικά για τα προϊόντα τους, έκθεση».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ