Η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση φρούτων «Fruit Logistica 2022» του Βερολίνου

Στη Διεθνή Έκθεση «Fruit Logistica 2022» που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου «Messe Berlin – Expo Center City» συμμετείχε για πέμπτη χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.
Στην κορυφαία έκθεση για το παγκόσμιο εμπόριο φρούτων που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1993 φιλοξενήθηκαν  πάνω από 2.000 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες και πάνω από 50.000 αγοραστές και εμπορικούς επισκέπτες από 110 χώρες.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε για πέμπτη φορά στην έκθεση, όπου οι παραγωγοί του τόπου μας  πραγματοποίησαν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων, πολλές από τις οποίες απέφεραν ήδη εμπορικές συμφωνίες και για μια ακόμη φορά ξεχώρισαν για την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων τους.
Ο Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας Σωτήρης Μπάτος δήλωσε: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια των επιχειρήσεων του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών του τόπου μας. Με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας, αλλά και την εδραίωσή της στη διεθνή αγορά».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ