Η νέα σύνθεση της Μητροπολιτικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τα νέα μέλη της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέλεξαν σήμερα σε ειδική συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Η εκλογή των νέων μελών έγινε βάσει της αναλογικότητας στην εκπροσώπηση των Περιφερειακών Παρατάξεων, όπως προβλέπεται από το Νόμο, και η θητεία της Μητροπολιτικής Επιτροπής με τη νέα σύνθεση θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της θητείας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η παράταξη «Αλληλεγγύη» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα εξέλεξε εννέα τακτικά μέλη, η παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Γιαννούλη εξέλεξε δύο μέλη κι από ένα μέλος εξέλεξαν οι παρατάξεις «Πράξεις για τη Μακεδονία» με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Παπαστεργίου, «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον κ. Σωτήρη Αβραμόπουλο, «Ελληνική Αυγή» με επικεφαλής τον κ. Νίκο Χρυσομάλλη και «Οικολογία – Πράσινη Λύση» με επικεφαλής τον κ. Φίλιππο Γκανούλη.

Αλφαβητικά και ανά Περιφερειακή Παράταξη τα νέα τακτικά μέλη της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, που εξελέγησαν είναι:

-«Αλληλεγγύη»
1.Αγγελίδης Θεόδωρος
2.Ασλανίδης Δημήτρης
3.Γούλα Όλγα – Χριστίνα
4.Καρακωστάνογλου Βενιαμίν
5.Κίκης Αθανάσιος
6.Κούης Ντίνος
7.Μπισμπινά Γερακίνα
8.Τζόλλας Νίκος
9.Φιλιππιάδου Μαγδαληνή

-«Κοιτάμε Μπροστά»
1.Ανατολή Αγαθαγγελίδου
2.Γεώργιος Ζέρβας

-«Πράξεις για τη Μακεδονία»
1.Γεώργιος Τρελλόπουλος

-«Λαϊκή Συσπείρωση»
1.Σωτήρης Αβραμόπουλος

-«Ελληνική Αυγή»
1.Νίκος Χρυσομάλλης

-«Οικολογία – Πράσινη Λύση»
1.Φίλιππος Γκανούλης

Οι επικεφαλής των Περιφερειακών Παρατάξεων «Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία» Δέσποινα Χαραλαμπίδου και «ΑΝΤΑΡΣΙΑ» Θανάσης Αγαπητός δήλωσαν ότι απέχουν από τη διαδικασία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ