Η νέα γραμμή ΟΑΣΘ που αποκτά ηλεκτρικά λεωφορεία

Η γραμμή 20, που εκτελεί το δρομολόγιο Μενεμένη – Αριστοτέλους, εντάσσεται από αύριο Παρασκευή στην ηλεκτροκίνηση

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι ακόμα μία λεωφορειακή γραμμή εντάσσεται στην ηλεκτροκίνηση. Πρόκειται για τη γραμμή 20, που εκτελεί το δρομολόγιο Μενεμένη – Αριστοτέλους, η οποία από αύριο, Παρασκευή 24 Μαΐου, θα εξυπηρετείται από ηλεκτρικά λεωφορεία. Για τις ανάγκες εξυπηρέτησης της γραμμής, θα χρησιμοποιούνται εννέα οχήματα.

Έτσι πλέον ο ΟΑΣΘ θα εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση τρεις λεωφορειακές γραμμές, με 26 ηλεκτρικά λεωφορεία, καθώς ήδη από την περασμένη Δευτέρα 20 Μαΐου δρομολογούνται ηλεκτρικά λεωφορεία στις γραμμές 21 και 29 που εκτελούν τα δρομολόγια Εύοσμος – Αριστοτέλους και Πολίχνη – Αριστοτέλους αντίστοιχα.

Το επιβατικό κοινό εμφανίζεται απολύτως ικανοποιημένο από τα ηλεκτρικά λεωφορεία, που είναι ολοκαίνουρια, σύγχρονα, άνετα, αθόρυβα, προσβάσιμα για τα Άτομα με Αναπηρίες και μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Τις επόμενες μέρες, σταδιακά, θα ενταχθούν ηλεκτρικά λεωφορεία και σε άλλες γραμμές, κατά κύριο λόγο της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

«Ο σχεδιασμός του ΟΑΣΘ προχωρά χωρίς προβλήματα. Την επόμενη εβδομάδα θα δρομολογήσουμε και άλλα ηλεκτρικά λεωφορεία, έτσι ώστε μέχρι το τέλος Μαΐου να βρίσκονται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης συνολικά 56 οχήματα, ενώ μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα έχει δρομολογηθεί το σύνολο των ηλεκτρικών λεωφορείων», υπογραμμίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ