Εργασίες διαγράμμισης στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών- Ν. Ποτίδαιας- Κασσανδρείας από την ΠΚΜ

Εργασίες διαγράμμισης στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών – Ν. Ποτίδαιας- Κασσανδρείας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.
Πιο αναλυτικά, θα εκτελεσθούν εργασίες διαγράμμισης στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών – Ν. Ποτίδαιας- Κασσανδρείας, στο τμήμα από τη Νέα Ποτίδαια έως τον κυκλικό κόμβο Κασσανδρείας.
Οι εργασίες αφορούν σε όλο το μήκος του συγκεκριμένου οδικού τμήματος και προγραμματίζεται να πραγματοποιούνται καθημερινά, από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, από τις 07.00 π.μ. μέχρι τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Θα αποκλείεται κάθε φορά η λωρίδα (αριστερή ή δεξιά, στο ρεύμα εισόδου ή εξόδου) στην οποία θα πραγματοποιείται η επέμβαση και σε μήκος επαρκές για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται απρόσκοπτα σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ