Επιστολή Παπαστεργίου στο Περιφερειακό Συμβούλιο ώστε να συζητηθεί οι επιπτώσεις από την έναρξη των εργασιών του FlyOver

Να συζητηθεί οι επιπτώσεις από την έναρξη των εργασιών για το λεγόμενο fly over, προ των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως, στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αύριο Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ζητά με επιστολή του από τον πρόεδρο του σώματος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου.

H επιστολή του κ. Παπαστεργίου

Αξιότιμοι κ. Περιφερειάρχη και κ. Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου. Θα συμφωνείτε κι εσείς ότι σε μείζον θέμα για την καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών έχουν αναχθεί οι επιπτώσεις από την έναρξη των εργασιών για το λεγόμενο fly over.
Επιπτώσεις που θα διαρκέσουν, στην καλύτερη περίπτωση, άλλα τέσσερα έτη.

Το θέμα δεν ανήκει στις τυπικές αρμοδιότητες του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά μας αφορά γιατί επιδρά (αρνητικά) στο περιβάλλον, στην ανάπτυξη και, το τραγικότερο όλων, στον τομέα της υγείας (πρόσβαση στα νοσοκομεία). Και φυσικά
σε αρκετούς ακόμη τομείς… Θεωρούμε λοιπόν, ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν μπορεί να παραμένει απαθές.

Ζητούμε, επομένως, να συζητηθεί το πρόβλημα αυτό, προ των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως, στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου. Είμαι βέβαιος ότι είστε και εσείς και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κοινωνοί της αγανάκτησης των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Παπαστεργίου
Επικεφαλής της Παράταξης
«ΠΡΑΞΕΙΣ για τη Μακεδονία»

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ