«Επιχειρώ με Ασφάλεια» και στον Δ.Θερμαϊκου – Στην Περαία αύριο τα δωρεάν τεστ του ΕΕΘ

Στην Περαία του Δήμου Θερμαϊκού θα «τρέξει» αύριο Τετάρτη η δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Θερμαϊκού και τον τοπικό εμπορικό σύλλογο τα δωρεάν τεστ θα γίνουν αύριο στο χώρο έναντι του Δημαρχείου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι τα Rapid Test διενεργούνται από ειδικό κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει τα Παράρτημα Θεσσαλονίκης με το ΕΕΘ.

Η δράση άρχισε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνεχίστηκε στη Θέρμη, τη Σίνδο το Λαγκαδά, την Καλαμαριά, τον Εύοσμο και το Ωραιόκαστρο. Και τα περίπου 500 τεστ που έχουν γίνει σε όλες τις δράσεις ήταν αρνητικά.

Καλούνται όλα τα μέλη του ΕΕΘ από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού που επιθυμούν να υποβληθούν σε τέστ για τον κορωνοϊό να προσέλθουν στο σημείο της δράσης.

Όπως έχει τονίσει ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, «συνεχίζουμε τις πολύ επιτυχημένες δράσεις μας με τη διενέργεια των δωρεάν τεστ για να βοηθήσουμε τα μέλη μας να επανέλθουν στις δουλειές τους έχοντας τη βεβαιότητα πως δεν έχουν, συνεπώς και δεν μπορούν να μεταδώσουν τον ιό. Με τον τρόπο αυτό παρέχουμε μία σημαντική βοήθεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί με τη δράση αυτή επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τους τοπικούς Δήμους αλλά και τους τοπικούς εμπορικούς συλλόγους».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ