Δωρεάν rapid test σε ΔΑΚ Πολίχνης, Ευκαρπία, Άνω Ηλιούπολη στις 3-4-7 Φεβρουαρίου

Νέο τριήμερο δωρεάν μαζικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης Covid -19, διοργανώνει ο ΕΟΔΥ και οι Κινητές Ομάδες Υγείας, με την υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Παύλου Μελά, στη μάχη για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και των κλιμακίων του ΕΟΔΥ, οι εξετάσεις τις πρώτες δύο ημέρες θα γίνουν με rapid test και την τελευταία, με rapid test, μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).
Το αναλυτικό πρόγραμμα (ώρες 10.00-15.00)
➢ Τετάρτη 3/2, ΔΑΚ Πολίχνης, rapid test
➢ Πέμπτη 4/2, Πλατεία Δημοκρατίας, Ευκαρπία, rapid test
➢ Κυριακή 7/2, ΔΑΚ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Περικλέους 19, Άνω Ηλιούπολη, drive through rapid test (μέσα από αυτοκίνητο)

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου, καλούν τους πολίτες από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης να εξεταστούν, με στόχο την ενίσχυση των μέτρων πρόληψης και προστασίας έναντι του κορωνοϊού.
Με δήλωσή τους ευχαριστούν δημόσια τα στελέχη και το προσωπικό του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, που ανταποκρίνονται άμεσα στα αιτήματα του Δήμου Παύλου Μελά, για διενέργεια δωρεάν ελέγχων και υπενθυμίζουν ότι, περισσότεροι από 1.000 πολίτες εξετάστηκαν στα δωρεάν rapid test, μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), που διοργάνωσε ο ΕΟΔΥ με την υποστήριξη του Δήμου Παύλου Μελά, στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου (12, 13, 14, 21, 22, 24 Ιανουαρίου).

ΟΔΗΓΙΕΣ
Οι πολίτες, ξεκινώντας από το σπίτι ή την εργασία τους, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο τηλέφωνο 13033 και να ενημερώσουν τα συνεργεία του ΕΟΔΥ κατά την προσέλευσή τους, για ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Μάλιστα, για την αποφυγή συνωστισμού και την ομαλή διεξαγωγή των ελέγχων, το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Παύλου Μελά φρόντισε να διασφαλίσει την παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας.
Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους εξεταζόμενους, εντός λίγων ωρών, μέσω SMS.
Θα τηρηθούν αυστηρά όλες οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κλπ).
Ειδικά για τα rapid test μέσα από αυτοκίνητο, της Κυριακής 7/2, θα πραγματοποιηθούν ΜΟΝΟ σε όσους προσέλθουν με αυτοκίνητο ή δίκυκλο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ